Under construction

Aangezien de ontwikkeling van PC's, laptops, tablets en telefoons zich in een razend tempo voltrekt, is het tijd geworden om eens na te denken over de opzet van deze site.
Na wat onderzoek blijkt dat de meeste pagina's van deze website absoluut niet geschikt zijn voor presentatie op tablets en telefoons. De trend is echter dat steeds meer mensen internet raadplegen met laatst genoemde apparaten.

Wat moet je dan???????

Inderdaad, de heleboel reconstrueren. Dat is echter eenvoudiger gezegd dan gedaan. Het is een gigantische hoeveelheid werk die moet worden verzet. Ik heb het aantal pagina's niet geteld, had ik dat wel gedaan, dan was ik er waarschijnlijk niet aan begonnen.
Maar ja, wie A zegt, moet ook B zeggen, dus de klus is in werking gezet. Eerst alle hoofd- en submenu's en nu de pagina's met de diverse onderwerpen. Dit gaat niet in een dag, ook niet in een week of maand, maar in maanden. Dus kan het voorkomen dat de beschikbaarheid soms niet optimaal is.

Eind 2017 moet alles klaar zijn , maar ik probeer de gehele renovatie eerder af te ronden.

Overigens, ik heb de pagina's geteld, het zijn er meer dan 450............, veel meer zelfs, ik had de boekenafdeling vergeten

De vlag kan echter uit, het werk is voor het grootste gedeelte klaar, de Maxwell-pagina's laat ik zo als ze zijn.

Voor de rest is het klaar, de fanatieke werkzaamheden werden mij door mijn vrouw niet echt in dank afgenomen, maar ja, als je een keer bezig bent, wil je het ook afmaken!